Wij werken samen aan een gezonder Nederland

Matty Barnhoorn

LowCarb/LCHF voedingsdeskundige Matty Barnhoorn eet zelf al sinds 2001 strikt koolhydraatarm vanwege haar gezondheid. Al vanaf 2003 informeert en motiveert zij mensen die ook koolhydraatarm willen eten. Ze kookt graag en veel en ontwikkelt steeds nieuwe leuke en lekkere recepten met minder koolhydraten.

Matty geeft workshops, presentaties, proeverijen en schrijft receptengidsen voor haar site TheNewFood. Matty liep al een aantal jaren rond met het idee een informatie punt oprichten, zodat LowCarb/LCHF informatie en deskundigen gemakkelijker kunnen worden gevonden via één centrale site.

Evelien de Vries

Evelien is Diëtiste en Voedingskundige.  Zij ging zich verdiepen in andere visies over voeding en gezondheid toen ze merkte dat ze zich niet kon vinden in de richtlijnen die door de veel diëtisten worden gevolgd. Uiteindelijk kwam ze tot conclusie gekomen dat LCHF/Paleo veel beter wetenschappelijk onderbouwd is dan het huidige reguliere voedingsadvies.

In haar eigen Natuurvoedingspraktijk ziet ze niet alleen mensen gemakkelijker op gewicht komen en blijven, ook verdwijnen soms chronische vage kwalen als sneeuw voor de zon. Mensen informeren en begeleiden naar een LCHF leefstijl is daarom haar passie en missie geworden!

David Schaper

David Schaper is een getalenteerde programmeur met veel passie voor het ontwikkelen van software. Hij heeft ervaring met verschillende programmeertalen en frameworks. Hij ontwikkelt volledige computersystemen, met aandacht voor zowel de software als de infrastructuur die nodig om deze te laten draaien. Nadat hij een decennium lang educatieve programma’s heeft ontwikkeld voor HO en WO, richt hij zich met zijn bedrijf yoursoftware.nl  zich nu op software die het eenvoudig en toegankelijk maakt voor mensen om gezonder te eten. Gebruiksvriendelijkheid en privacy bescherming staan bij hem hoog in het vaandel. David houdt van lekker eten en vindt belangrijk om mensen in staat te stellen goede voedingskeuzes te maken en duurzaam te leven.

Slide Title Here

Vestibulum lobortis. Donec at euismod nibh, eu bibendum quam. Nullam non gravida purus, nec  eleifend tincidunt nisi.Vestibulum lobortis. Donec at euismod nibh, eu bibendum quam. Nullam non gravida purus, nec  eleifend tincidunt nisi.

Versatile Layout Options

Vestibulum lobortis. Donec at euismod nibh, eu bibendum quam. Nullam non gravida purus dolor ipsum amet sit.

R

Lorem Ipsum Dolor

Donec at euismod nibh, eu bibendum.
R

Lorem Ipsum Dolor

Donec at euismod nibh, eu bibendum.
R

Lorem Ipsum Dolor

Donec at euismod nibh, eu bibendum.

Look No Further. Get Started Today